Beskrivelse

Oversat af

Tilføjet i varebeskrivelsen 2 juni 10:10

OBS! Kommer inte kunna skicka förrän på fredag 7/6.

Storlek: M-L

Skick: Vet ej när den är tillverkad, men den har nog några år på nacken. Lädret är i bra skick och alla dragkedjor fungerar som de ska. Inga revor eller andra skador av den karaktären. Dragkedjan har lossnat i botten samt på en av fickorna, problem som enkelt går att lösa med nål och tråd. Längst i botten på dragkedjan ska en flärp med knapp sitta, den har lossnat.

Skinnjacka m/90 har på senare år blivit ett av de mest eftertraktade plaggen i försvarets uniformsupplag. Den kom som namnet antyder i början av 90-talet och får enligt aktuella uniformsbestämmelser bäras av alla vapengrenar ihop med andra persedlar ur m/87 eller m/48. Den har aldrig lämnats ut på bred front utan har endast kunnat köpas av enskild vid de personalshoppar som tidigare fanns. Dessa finns inte numera och mig veterligen tillverkas inte jackan längre, vilket har gjort den sällsynt och således mer eftertraktad.

Jackan är perfekt för dig som tjänstgör i Försvarsmakten och vill utvidga din dagliga dräkt med ett unikt plagg. Jag har även sett den bäras civilt i olika sammanhang. Själv köpte jag den som kadett på Karlberg men säljer den nu då den egentligen är lite för stor.

Varenr. 634 137 461

Visninger 273

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 2 juni 19:18

Skinnjacka m/90

Slutpris

|

1 100 SEK

Auktionen er afsluttet

mattisson89 vandt auktionen

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide