Beskrivelse

Oversat af

**DU BJUDER INTE PÅ EN BOX ELLER EN CASE AV KORT. DU BJUDER ENDAST PÅ DET LAGET SOM DU LÄSER I TITELN. VÄNLIGEN LÄS ANVISNINGARNA NEDAN INNAN DU BJUDER**

Detta är ett break med 2 boxar av 2023-24 Upper Deck Black Diamond Hockey. Laget du bjuder på enligt annonsen är det laget du får i breaket.

Kontrollera gärna Upper Decks checklista för det laget/lagen du planerar att bjuda på.

Du får samtliga kort som tillhör laget du bjuder på. Skulle det laget du har budat hem mot förmodan inte få några kort så går man dessvärre lottlös. Läs mer info under "VAD ÄR ETT BOX BREAK"

_________________________________________

Breaket kommer att ske på FREDAG den 31:a maj kl 21:00 på min youtube kanal @kittelcards
https://youtube.com/@kittelcards7625?si=AkntJydkupP0gFpq
_________________________________________

BETALNING: Vänligen betala för ditt lag i god tid före breaket. Om du inte har betalat 24 timmar innan breaket börjar så har jag rätt att avbryta ditt köp och ditt lag kommer så sätt att gå till någon annan.

FRAKT: Vi tar betalt för frakt direkt vid auktionens slut. Om det lag du köpt inte får några kort så återbetalar vi dig för fraktkostnaden.

VAD ÄR ETT BOX BREAK?
Exempel: Du budar hem Montreal Canadiens i breaket. Om det kommer kort på Montreal Canadiens så är det dina kort. Detta är ett bra sätt att få kort på ett lag man samlar istället för att lägga mycket mer pengar på att köpa en hel box eller kanske till och med en case. På detta sättet kan 31 personer köpa det laget man samlar till en bråkdel av vad en box/case hade kostat.
Vänligen ta hänsyn till att det kommer att finnas tillfällen som ditt/dina lag inte kommer att få några träffar (särskilt vid dyrare boxar som innehåller 5-10 kort per låda)

I händelse av ett flerspelarkort där flera olika lag finns med på kortet så kommer varje lag att läggas in på Random.org, randomiseras tre gånger och laget överst efter det slumpmässiga kommer att få flerspelarkortet. Dessutom, om ett kort innehåller en spelare som har spelat för två lag under samma säsong kommer det att gå till lagets logotyp på kortet/UD-checklistan. Allstar Uniform-kort kommer att gå till laget som spelaren spelade för vid den tidpunkten om det visar årtalet. Exempel: John Tavares som visas i 2017-18 All Star Jersey kommer att gå till New York Islanders). TEAM CANADA HITS kommer att tilldelas den nuvarande atletens NHL-TEAM vid tidpunkten för produktsläppet. Pensionerade spelare kommer att belönas till de idrottare som flest spelade ordinarie säsongsmatcher.

Omplacerade lag-träffar kommer att gå till den nuvarande NHL laget som finns.
Exempel: GAMLA Winnipeg Jets skulle gå till Phoenix Coyotes.
Minnesota North Stars skulle gå till Dallas Stars.
Quebec Nordiques skulle gå till Colorado Avalanche.
Hartford Whalers skulle gå till Carolina Hurricanes.
Atlanta Thrashers skulle gå till NYA Winnipeg Jets, och så vidare och så vidare.

Vid träff av en professionell atlet eller sportkändis som inte förknippas med ett NHL-lag kommer detta kort att randomiseras 3 gånger på random.org, och laget överst efter det kommer att få denna träff.

Om du INTE godkänner dessa villkor, vänligen avstå att lägga bud.
Om du har några frågor så ställ gärna dessa innan du planerar att lägga ett bud.

Tack och lycka till!

Mvh
Robin

Varenr. 633 924 618

Visninger 105

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Ons. 29 maj 20:49

2023-24 BLACK DIAMOND HOCKEY 2X BOX BREAK #1 - SAN JOSE SHARKS

Slutpris

|

132 SEK

Auktionen er afsluttet

TURBOVASIK vandt auktionen

kittelcards

Viken, Sverige

5.0

kittelcards

Verificeret

42 anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide