Beskrivelse

Oversat af

PRODUKTINFORMATION
Kategori: Merchandise
Övrigt: Officiellt licensierad produkt.
Skick: Denna vara har använts som visnings-produkt hos oss. Den säljes därför som begagnad. Den har inga skador och skicket är mycket bra.
Beskrivning:

Skydda dina bord, bänkar och ytor med dessa snygga Super Mario 3D Underlägg! Det är 8 st drinkunderlägg som funkar för både varma och kalla muggar och glas. Alla underläggen har linsformade ytor vilket gör att de får en häftig 3D effekt. Brickorna har motiv av alla våra favoriter Super Mario, Luigi, Prinsessan Peach, Toad, Yoshi, Bowser och Donkey Kong. En perfekt present till dig själv eller någon du håller kär!

Super Mario, hans bror Luigi, Prinsessan Peach, den alltid hungriga dinosaurien Yoshi, ärkeskurken Bowser med sina lakejer Goombas, Koopa Troopas, spöket Boo med flera utgör några av alla de underbara karaktärer som utgör Super Mario serien. Första gången vi såg Mario kämpade han mot en jättegorilla i 1981 års arkadhit Donkey Kong. Då kände vi honom bara som ”Jumpman”. Sedan dess har Mario gått vidare till att inte bara definiera Nintendo, utan för många hela spelindustrin. Sedan det tidiga 80-talet har Mario gjort karriär på Nintendo NES 8-Bit, Super Nintendo, Nintendo 64, Gamecube, Wii och så småningom på de senaste konsolerna Wii U och Switch. En minst sagt gedigen CV!

Officiellt licensierad produkt.


---
BESTÄLLNINGSINFORMATION
* Fraktkostnaden finns angiven för varje produkt. Om du köper flera objekt så samfraktar vi självklart för att göra frakten billigare.
* Ditt paket skickas inom 24 timmar från mottagen betalning och varorna packas väl för att komma fram säkert.
---
Concept Entertainment AB
Organisationsnummer 556751-4962

Varenr. 596191232

Visninger 409

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

SUPER MARIO 3D UNDERLÄGG 8 ST Merchandise Nintendo Coasters

Pris

298 SEK

Concept Entertainment

GÖTEBORG, Sverige

5.0

Concept Entertainment

Virksomhed

Topsælger

7 229 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?