Beskrivelse

Oversat af

ULTRAVIOLET:

Milla Jovovich (Resident Evil, Det femte elementet ), Cameron Bright (X-Men 3 ), Nick Chinlund (Legenden om Zorro ) och William Fichtner (Benknäckargänget ? krossa dem ) spelar huvudrollerna i denna snygga och adrenalinpumpande berättelse om en kvinna fångad i ett futuristiskt inbördeskrig mellan regeringen och en grupp människor som genom ett genetisk framställt virus fått oanade krafter och förhöjd fysisk förmåga. Dom är snabbare, starkare och smartare än vanliga människor. För att skydda en ung, dödsdömd pojke, och sin egen ras, måste hon kämpa mot regeringen och dess stryrkor.

JEANNE D'ARC:

Året är 1429. Frankrike är i politiskt och religiöst kaos samtidigt som medlemmar ur den kungliga familjen strider om makten. Men en bondflicka anländer med ett meddelande som vinner hennes landsmäns hjärta och kronan till hennes kung. Luc Bessons storslagna film med en fantastisk atmosfär ser Milla Jovovich i huvudrollen som Jeanne D´Arc.

Detta storslagna och stjärnspäckade actiondrama berättar den gripande historien om den sägeomspunna Jeanne d Arc. Hon spelas av Milla Jovovich (The Million Dollar Hotel, Det Femte Elementet). Som den franske kronprinsen Karl ses John Malkovich (I Huvudet På John Malkovich, Con Air), Faye Dunaway (Äventyraren Thomas Crown, Don Juan De Marco) spelar Yolanda D Aragon och som Jeanne d Arcs samvete hörs Dustin Hoffman (Wag The Dog, Sleepers). Ett stort drama utan motstycke!

RESIDENT EVIL APOCALYPSE:

Efter att med en hårsmån ha undkommit fasorna i den
underjordiska anläggningen, kastas Alice (Milla Jovovich) in i ett rasande krig mellan levande och odöda - den här gången ovan jord. Raccoon City är satt i karantän och Alice slår sig ihop med ett gäng elitsoldater ledda av Valentine (Sienna Guillory, Love Actually) och Carlos (Oded Fehr, Mumien - återkomsten). De har fått i uppdrag att rädda den försvunna Angie - dotter till Dr Ashford som skapade det muterande viruset som härjar i staden.

Det blir en intensiv kamp mot tiden där de möter horder av blodtörstiga zombies, muterade hundar och den mest skräckinjagande fiende de någonsin ställts inför...

RESIDENT EVIL: Apocalypse är skriven och producerad av Paul W. S. Anderson, regissör till Resident Evil och Alien vs. Predator och den är regisserad av Alexander Witt. En spännande uppföljare till sci-fi-succén.

Dessa Dvd Filmer har Svensk Textning

SE BILD

Varenr. 290 943 877

Visninger 2 114

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

ULTRAVIOLET + JEANNE D'ARC + RESIDENT EVIL APOCALYPSE (3 ST DVD FILMER) DVD BOX

Pris

58 SEK

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

20 886 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide