Beskrivelse

Oversat af

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna högkvalitativa elektriska smoothiemaskin är konstruerad av livsmedelsklassat rostfritt stål för att öka hållbarheten och säkerställa korrosionsbeständighet. Mikrobrytaren kan röra vid koppen för att utlösa omrörningsbrytaren för att garantera säkerheten för operatören. Dubbelhuvuddesignen och 180W helkopparmotor gör att du kan slutföra blandningen på kortast tid. Används ofta i mjölktebutiker, kaféer, dryckesbutiker, barer och hem.

-hög kvalitet

- Snabb och kraftfull

- Tvåhastighetsblandare

-Brett utbud av applikationer

Huvuddrag:

- Material av rostfritt stål,
Kroppen är gjord av rostfritt stål, som har stark motståndskraft mot tryck och skador, och kommer inte att spricka eller rosta.

-Full kopparmotor,
Maskinen är utrustad med en högkvalitativ 180-watts helkopparmotor, vilket gör den mer kraftfull och effektiv, vilket avsevärt förbättrar dryckesblandningseffektiviteten.

- Tvåhastighetsdesign,
Denna klassiska dryckesblandare har en tryckknappsomkopplare som justerar två hastigheter - snabb och långsam. Kan möta dina olika behov.

- Blanda jämnt,
Lotusbladens korrugerade blandningshuvuden kan rotera 360 grader för att få drycker att blandas jämnare och smaka bättre, utan att oroa dig för otillräcklig matblandning.

- kopp med stor kapacitet,
Levereras med två koppar med stor kapacitet på 800 ml. Du kan blanda fler drinkar på en gång. Behållaren är tillverkad av livsmedelsklassat rostfritt stål, vilket är hälsosamt och lätt att rengöra.

- Har många användningsområden,
Lätt och utrymmesbesparande, lämplig för mjölktebutiker, kaféer, dryckesbutiker, barer och hemmabruk. Det tar bara några minuter att få en läcker smoothie.

Produktspecifikationer:

Material: Rostfritt stål

Effekt: 180W+180W

Motorhastighet: 18000 rpm

Kapacitet: 800ml

Nettovikt: 7 kg/15,4 lbs

Produktmått: 190 x 230 x 500 mm / 7,5 x 9,1 x 19,7 tum

Koppstorlek: 62 x 90 x 170 mm/2,4 x 3,5 x 6,7 tum

Paket innehåll:

1 x dubbelhuvud milkshakemaskin

2 x koppar

Funktioner och detaljer:

- Högkvalitativt material: Alla delar är gjorda av slitstarkt rostfritt stål. Lätt att rengöra och underhålla.

-Hög effektivitet: Milkshakemaskinen drivs av 180 watt och kan nå upp till 18 000 rpm. Designen med dubbla huvuden gör att du kan blanda fler skakningar på en gång, vilket resulterar i kortare väntetider och ökad produktion.

-Tvåhastighetsmixer: Vår elektriska smoothiemaskin har två olika hastighetsinställningar. Du kan justera hastigheten efter olika behov för att skapa en silkeslen milkshakestruktur.

-Lätt att använda: Anta mikroswitchdesign. Slå på milkshakemaskinen, den kommer att fungera automatiskt efter att koppen har spännts och den slutar röra när behållaren tas bort. Blandarhuvudet roterar 360 grader för att dryckerna ska smaka bättre.

-Bred applikation: Denna mångsidiga smoothiemixer kan användas för att blanda yoghurt, mjölk, proteinpulver, cocktails, smoothies och mer. Används ofta i mjölktebutiker, kaféer, dryckesbutiker, barer och hem.

Varenr. 633 903 827

Visninger 117

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

180W+180W 18000 rpm 800ml kapacitet elektrisk milkshakemaskin med dubbelt huvud

Pris

2 395 SEK

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Virksomhed

Topsælger

179 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide