Beskrivelse

Oversat af

Viktigt: Det här är INTE en synth. Det här är INTE ett MIDI-keyboard. Det här är en styrenhet till Ableton Live, och fungerar inte med NÅGRA andra DAW-system.

Push 2 fungerar med alla versioner av Ableton Live (inklusive gratisversionerna) från v10.x, och om jag inte minns fel kanske också tidigare versioner. Sittar du med en äldre version - googla!

Du behöver förutom Ableton Live ha ett konto på Abletons hemsida för registrering, för att jag skall kunna föra över licensen till dig när du vunnit auktionen.

Vad kan Push 2 göra? I första hand kontrollerar den sequencers, trummaskiner, och synthar i Ableton Live på ett innovativt sätt. Du kan jobba både i studio och live, med snabba resultat. Jag rekommenderar att du tittar på lite Youtube-filmer för att få ett bättre begrepp om allt man kan göra - möjligheterna är enorma.

Jag säljer den här för att jag visserligen älskar den, men för att jag är Logic Pro-användare. Jag har inte musiken som levebröd, utan hobby, och har helt enkelt inte tid att hålla mig ajour med två DAW-system, så Ableton får gå. Är Ableton ditt DAW-system däremot, behöver du en Push. Och har du inte börjat med musik än, men är nyfiken och har tid över, är Ableton Live precis lika bra som alla andra DAWs, och Push är en fantastisk styrbräda.

Förutom Push 2 medföljer:

+ en USB-kabel
+ en nätadapter. (Det går att använda Push 2 enbart med USB, men då orkar den inte kräma på alla LED-belysningar mer än väldigt svagt.)
+ Ett Decksaver dammskydd

Skicket är utmärkt, jag har tyvärr inte använt den så mycket som jag hoppades pga för lite tid att lära mig Ableton Live. Bara använd i hemmastudion.

Varenr. 631480319

Visninger 934

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 12 maj 20:40

Ableton Push 2 - för Ableton LIve

Slutpris

|

3 570 SEK

Auktionen er afsluttet

Hrafnheim vandt auktionen

randomstring

Degeberga, Sverige

Verificeret

941 anmeldelser

Mere fra samme kategori

Mere fra den samme kampagne

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?