Beskrivelse

Oversat af

Apple iPod Hi-Fi är en stereoanläggning som utvecklades av Apple Inc. Den lanserades i början av 2006 och var till skillnad från de flesta andra stereoanläggningar inte utrustad med någon cd-spelare, kassettbandspelare eller radio. Tanken var i stället att man skulle spela sin musik genom att placera en iPod i dockningsstationen på ovansidan av iPod Hi-Fi. Det finns också en linjeingång på baksidan.

Åtta adaptrar till de iPod med klickhjul som passade vid lanseringen inkluderas. Den är testad med en iPod 5:e generationen – även känd som iPod med video – 60 GB, som visas på bilderna, denna medföljer EJ.

Batteriet till fjärrkontrollen är nybytt, batterier till själva iPod Hi-Fi medföljer ej.

Gott skick och full funktion, men den vita plasten är något gulnad och det finns en del märken och repor. Förpackning och allt förpackningsmaterial medföljer. Skickas i ytteremballage för att skydda förpackningen.

Det bör ha följt med en bruksanvisning som jag tyvärr inte har lyckats hitta ännu. Dyker den upp kan jag skicka den i efterhand, men räkna inte med det. Den finns i alla fall för nedladdning här.
https://support.apple.com/en-us/docs/ipod/130879

Varenr. 632283141

Visninger 697

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 19 maj 16:17

Vintage Apple iPod Hi-Fi, modell A1121 i originalförpackning, 2006

Slutpris

|

1 464 SEK

Auktionen er afsluttet

MacAlle vandt auktionen

matsr8

Göteborg, Sverige

5.0

Verificeret

53 anmeldelser