Beskrivelse

Oversat af

Orange is the new black / 5-disc DVD box

Orange Is the New Black är en amerikansk TV-serie, vars trettonförsta avsnitt släpptes den 11 juli 2013 i USA på Netflix. Serienär skapad av Jenji Kohan, och medverkande skådespelare är TaylorSchilling, Danielle Brooks, Kate Mulgrew och Laura Prepon. Den ärbaserad på boken med samma namn av Piper Kerman. Serien har sänts isex säsonger och har kontrakt på sju säsonger sammanlagt. Densjunde och sista säsongen släpptes 2019.

Handling:
Piper Chapman, en ung kvinna, har i ungdomen smugglat knarkpengaråt sin dåvarande flickvän, Alex. Strax innan brottet blirpreskriberat blir hennes roll upptäckt. Snarare än att riskera enhård dom, går hon med på att sitta 15 månader i fängelse. Hennesfästman, Larry, och hon förbereder sig så gott de kan förfängelsetiden, men när tiden för hennes fängelsestraff närmar sigblir hon nervös. Hon konfronteras med hur fängelselivet skiljer sigfrån livet utanför murarna så fort hon kommer in i kvinnofängelset:hennes sista tweet blir stoppad av vakterna, de pengar hon ochLarry har tänkt att hon ska ha fördröjs, och hon lyckas göra sigovän med Red, den intern som är ansvarig för fängelseköket, vilketgör att hon inte får någon mat. Dessutom stöter hon på uppdelningenmellan vita och svarta, homosexualiteten och sitt ex, Alex, somockså sitter i fängelset.

Samtidigt som Chapman (som hon kallas inuti fängelset) möter nyautmaningar, återberättas de olika internernas respektive bakgrunderutanför fängelset.

Region 2

Se gärna mina övriga auktioner.
Bjud på mera och spar portopengar. Jag sampackar gärna.

Du får ett mail med en totalsumma när auktionen är slut.
Betalning inom 10 dagar.

Varenr. 610009742

Visninger 137

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Orange is the new black / 5-disc DVD box

Pris

29 SEK

TPLrec

MOTALA, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

14 593 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?