Beskrivelse

Oversat af

UTGÅNGEN DUBBEL disk

Fem yrkesbrottslingar - Kevin Spacey, Gabriel Byrne, Benicio DelToro, Kevin Pollak och Stephen Baldwin - dras in i filmenslabyrintliknande händelseförlopp som även involverar ett spännande,mystiskt, näst intill legendariskt kriminellt geni vid namn KeyserSoze. När de fem motvilligt går med på att hjälpa Soze med en stötverkar det först som om jobbet är både vattentätt och rutinmässigt... men är det verkligen det?

Thriller från 1995 av Bryan Singer med Gabriel Byrne, KevinSpacey, Stephen Baldwin, Kevin Pollak, Benicio Del Toro, ChazzPalminteri, Suzy Amis, Giancarlo Esposito och Pete Postlethwaite.Regissören Bryan Singer har skapat en fängslande och välgjordthriller som kombinerar humor, spänning och film noir i lika delar.Både Kevin Spacey (Bästa manliga biroll) och manusförfattarenChristopher McQuarrie (Bästa originalmanus) blev Oscar-belönade1995 för sina prestationer i denna imponerande, mångfacetterade,oförglömliga film som blev klassad som en av de listigaste och mestfängslande filmer som någonsin gjorts.

Text: Engelska
Språk: Engelska
Format: DVD Region 2 (Sverige/Europa)
Ursprungsland: England
Bonus material: (se bild)

Omslag och dvd I bra skick. Original inga hemmabrända dvdr.Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelareklarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (sevåra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser,kanske hittar du något mer

Varenr. 602775654

Visninger 158

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

The usual suspects DUBBEL dvd Kevin Spacey, Baldwin etc

Pris

79 SEK

TPLrec

MOTALA, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

14 618 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide