Beskrivelse

Oversat af

Öreskoga. Nutid. 15-årige Bert Ljung har en dag avtalat med klasskamraten Camilla Gaevert att de ska bli av med sina respektive oskulder genom att ha samlag med varandra efter skolan. När han kommer hem till henne med några vittnen, dvs klasskamraterna Åke och Lill-Erik som ska vänta utanför huset, har hon emellertid blivit betänksam och tycker att man bör vara förälskad och ha sällskap en tid för att kunna ligga med varandra. Strax därefter anländer också hennes pojkvän och Berts hatobjekt, Carl-Philip Silfverbratt, lokal hockeystjärna med svart bälte i karate som charmat snart sagt alla flickorna på skolan. Så Bert får lomma iväg med oförrättat ärende.

Hemma är det si och så med föräldrakontakten. Pappa Fredrik är ständigt upptagen med sin vägginbyggda TV och sin nya parabol. Mamma Madde klagar över att det är hon som får sköta allt i hemmet. Och mormor återupplever sin ungdom med nya sambon Henry. Det enda som lyser upp Berts sexfixerade fantasivärld är den nya klasskamraten och grannflickan Victoria, som flyttar in från Stockholm med sin mamma Marianne.

Det går dåligt i skolan för Victoria, så hon ber Bert hjälpa henne med läxorna. Snart blir de goda vänner, men Bert vill egentligen att de ska vara ihop. Därför antyder han också för de andra i

Varenr. 616414318

Visninger 145

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

BERT DEN SISTE OSKULDEN (MARTIN ANDERSSON,CAJSA-LISA EJEMYR) VHS

Pris

45 SEK

Trollet 74

Katrineholm, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

5 734 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra sælgeren

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide