Beskrivelse

Oversat af

Samlings-DVD med två "Bert"-avsnitt.

BERTS RÖJIGA ROCKLIV:
Äntligen fyller Bert 13 år. Efter årtal av väntan ska han till slut bli tonåring. I present önskar han sig Rebecka i parallellklassen, inslagen i glansigt staniolpapper eller upphoppandes ur en tårta.

Det värsta som kan inträffa i livet är en hälsokontroll, speciellt om man är 13 år. Bert, Åke, Klimpen, Torleif och de andra killarna i klassen sitter förstenade av skräck i väntan på den "extremt otroligt förskräckliga" syster Ilse.

Klassen ska samla in pengar till en klassresa. Bert kommer på en idé - de ska arrangera n gala där Berts rockband "Heman Hunters" ska spela. Klimpen hotar samtidigt med att uppträda som ståupp-komiker.

Berts nya kärlek heter Nadja Nilsson. Genom Torleif får han reda på att hon spelar fjol, vilket Bert genast börjar träna på istället för fotboll. Men vad ska han bli? En förälskad fiolfantom eller en firad skyttekung?

BERTS PINIGA PUBERTET:
Det är dags för den årliga maskeraden. Pappa klär ut sig till Jesus, mamma till Janet Jackson, Åke till ett monster med naglar i pannan och Lill-Erik blir en kanin. Bert bestämmer sig för att fråga chans på Nadja Nilson, men det är inte så lätt att veta vem hon är när alla är utklädda.

När Bert och Nadja äntligen börjar förbereda sig för den första kyssen kommer hennes bröder Roffe, Ragge och Reinhold för att kidnappa Bert. Det är nämligen dags för Bert att utsättas för ett mandomsprov.

När pappa vinner biljetter till en kryssning tar Bert semester från Nadja ett tag för att istället umgås med Åke och Lill-Erik som också följer med på båten. Men Nadjas vålnad dyker ständigt upp överallt...

Bert sörjer, Åke är deprimerad och Lill-Erik är också ledsen (mest för att Bert och Åke är det). Lill-Erik fixar extraknäck på pizzerian för att tjäna pengar till en skolresa, men Klimpen snor pengarna.

Varenr. 631694600

Visninger 25

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Tors. 30 maj 06:42

Berts Röjiga Rockliv / Berts Piniga Pubertet

Pris

139 SEK

Slutter om

citty

Södertälje, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

1 840 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kampagne

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?