Beskrivelse

Oversat af

Varumärke: Gustavsberg
Modell: Pall
Produkt: 2 st. Skålar Äpplen i Rosa & Svart
Design: Stig Lindberg
Mått: ca B: 12,5 cm H: 3,5 cm
Produktionsår/Årtal: 60 tal
Skick: Säljs i befintligt, begagnat skick
Övrigt: Märkta undertill

KÖPVILLKOR

Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen. Elartiklar och klockor är i regel inte funktionstestade, står det funktionstestad har vi endast testat att elprodukter får ström, men inte dess egenskaper. Det innebär att du kan köpa produkten till påseende i befintligt skick. Du har returrätt om du inte är nöjd eller ångrar dig, dock står du själv för fraktkostnaden. Vi ersätter inte för batteribyte eller försök till reparation.

Leverans och Samfrakt
Vinner du mer än en auktion samma datum justeras fraktpriset måndag-tisdag efter vunnen auktion. Samfrakt ordnas till en maxvikt på 20kg och om objekten får plats i en flyttkartong. Inne i Mitt Tradera ser du när justeringen är genomförd. Vi har endast möjlighet att samfrakta objekt vunna samma datum. Vi samfrakter inte mellan olika veckor.

Endast köpare inom EU / Only buyers within EU.
Vi samarbetar med Schenker. Varorna skickas med Schenker så snabbt som möjligt och alltid inom 5 arbetsdagar efter betalning.

Betalning och ångerrätt

Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss endast av Traderabetalning, vilket innebär att du via länkar väljer att betala med Swish, kort, Klarna eller PayPal. Om betalning inte skett inom fem dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar, och du som köpare står då för returfrakten. Mer om returer hittar du under fliken Info på vår butikssida på Tradera.

Stadsmissionens second hand
Bakom Stadsmissionens second hand står Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Denna annons är skapad av Stockholm Stadsmission.

Varenr. 635 046 789

Visninger 2 046

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 16 juni 22:11

Gustavsberg Stig Lindberg Pall 2 st. Skålar Äpplen i Rosa & Svart B: 12,5 cm

Slutpris

|

1 918 SEK

Auktionen er afsluttet

Mwfo979 vandt auktionen

StockholmsStadsmission

Västerhaninge, Sverige

4.9

StockholmsStadsmission

Virksomhed

Topsælger

28 178 anmeldelser

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide