Beskrivelse

Oversat af

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Tillverkad med en 100 % kopparkärna, denna borstlösa motor går tyst och effektivt.

Den har ett aluminiumhölje och en komplett tillbehörssats för att hjälpa dig att säkra din motor och hålla den igång säkert.

Den är idealisk för gokart, elskotrar, elcyklar, ATV, mopeder och mer.

-Grundläggande parametrar

-Borstlös motor

- Stabil aluminiumkonstruktion

- inklusive hastighetsregulator

- Flera applikationer

Huvuddrag:

- ren kopparspiral,
Poolens pumpmotor använder 100 % ren kopparkärna, som har hög ledningsförmåga, hög temperaturbeständighet, lågt ljud och långsiktig energibesparing.

-hög hastighet,
Denna borstlösa motorsats går på 2000W och är klassad till 4300rpm. Därför kan den ge snabba och kraftfulla rörelser till din maskin.

- Slitstarkt hölje av aluminiumlegering,
Den borstlösa motorn är gjord av aluminiumlegering, som är resistent mot oxidation, kompression, stötar och deformation. Dessutom är den lätt i vikt och lätt att bära och bearbeta.

- dubbelriktad design,
Du kan växla medurs eller moturs rotation genom att vända kartmotorns nätsladd, det är lätt att justera.

- Bekväm hastighetskontroll,
Hastighetsregulatorn låter dig kontrollera hastigheten utan ansträngning. En komplett uppsättning nödvändiga komponenter såsom borstlös motor, regulator, gashandtag, etc., är bekvämt för dig att använda maskinen.

-Brett utbud av applikationer,
Den är idealisk för elektriska skotrar, motorcyklar, elcyklar, motorcyklar, elektriska trehjulingar, mellandrivna motorsatser, kit, DIY-motorsystem, cykeldelar, mini-elmotorcyklar, DIY-motorsatser och mer.

Produktspecifikationer:

Typ: Borstlös DC-motor

Spänning: 48 VDC

Effekt: 2000 watt

Nominell hastighet: 4300 RPM

Paket innehåll:

1 x 48 volt borstlös likströmsmotor

1 x styrenhet

2 x Gashandtag

1 x Multifunktionsnyckel

1 x L-formad skiftnyckel

1 x skruvsats

1 x tändningsnyckel

Funktioner och detaljer:

-Grundläggande parametrar: Denna borstlösa motor är kraftfull och effektiv. Inspänning: 48V DC; uteffekt: 2000W.

-Borstlös motor: Borstlös DC-motor med 100 % kopparkärna, låg ljudnivå och utmärkt hastighetsregleringsprestanda. Högprecisionsrotorn är gjord av högteknologi, vattentät och har hög arbetseffektivitet.

- Stabil aluminiumstruktur: Den elektriska kartmotorn antar ett hölje av aluminiumlegering, som är värmebeständigt, köldbeständigt, korrosionsbeständigt och inte lätt att rosta. Denna DC-motor är en reverserande motor som kan byta rotationsriktning.

- Hastighetskontroller ingår: Denna borstlösa kartmotor kommer med en kontroller som ger hastighetskontroll i den idealiska rangern, hastighetsjusteringsmetoden: potentiometer.

-Flera applikationer: Borstlösa motorer har hög effektivitet, energibesparing, lågt ljud, lång livslängd och stabil drift, så de är mycket bättre än borstade motorer. Lämplig för gokart, skotrar, elcyklar, terränghjulingar, mopeder, mopeder, minicyklar, pocketcyklar med mera.

Varenr. 569193129

Visninger 3 392

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

2000W 48V 4300 RPM borstlös DC-motor med kontroller, hög hastighet och lågt brus

Pris

2 089 SEK

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Virksomhed

Topsælger

172 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra sælgeren

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?