Beskrivelse

Oversat af

Ge din träning en nytändning med dessa mångsidiga träningsband! Perfekta för hemmaträning, dessa träningsband är utformade för att låta dig träna hela kroppen på ett effektivt och roligt sätt.

Med tre olika styrkor - light, medium och heavy - är dessa träningsband anpassade för alla fitnessnivåer och mål. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet kommer du att kunna hitta det perfekta motståndet för dina behov och önskemål.

Tillverkade i TPR-material är dessa träningsband både hållbara och flexibla. Dess kompakta storlek på 60 x 5 cm gör dem lätta att förvara och enkla att ta med på resan eller till gymmet. Dessutom medföljer övningar för att inspirera och guida dig genom din träning.

Ge dig själv verktygen för att uppnå dina träningsmål och investera i dessa träningsband idag. Oavsett om du vill bygga muskler, öka flexibiliteten eller förbättra din kondition, kommer dessa träningsband att bli en oumbärlig del av din träningsrutin.

Storlek: 60 x 5 cm
Vikt: ~84g

Så här fungerar det hos oss på BraBilligt :

VILLKOR FÖR AUKTIONER - VÄNLIGEN LÄS INNAN BUD!
Betalning tillhanda inom 5 dagar efter avslutat auktion. Betalningsinformation finns i både Traderas eget vinnarbrev samt i vårt eget vinnarbrev som skickas ut inom en dag.
Har ni inte fått leveransbekräftelse inom en dag från betalning vänligen kontakta oss.

Observera! att fraktkostnaden är en avgift som inkluderar frakt, hantering och emballage inklusive moms. Större delen av kostnaden är fast för varje objekt. Vi kan ge ett mindre avdrag på ca 10-20 kr per extra objekt vid önskan om samfrakt. Detta sker endast på separat begäran via epost och endast innan betalning gjorts.

Vill ni ha uppskov på betalningen och invänta flera auktioner går det bra - men ni måste meddela oss via e-post för att inte riskera att er order tas bort.

Vänligen läs Traderas villkor för att buda på auktioner.

VILLKOR FÖR "KÖP-NU" / BUTIKSOBJEKT (ej budgivning)
Endast en fraktkostnad utgår vid köp av flera objekt. Vid köp i samband med auktioner så utgår ingen extra fraktkostnad för butiksobjekt/köp nu. För att korrigera priset måste ni maila oss så återkommer vi med nytt korrekt pris innan betalning.

OM OMDÖMEN
Vi använder automatiska omdömen vid avslutat affär (när vi skickar varan). Missbruk av omdömessystemet anmäls. Vi lämnar som regel inte negativa omdömen så länge som ni följer traderas och våra regler och villkor. Givetvis kan det ske att vi gör fel och vi rättar alltid till det om ni kontaktar oss - att lämna negativt omdöme för misstag som vi eller ev. våra leverantörer gjort, löser inget problem. Låt oss istället rätta till det.

Övriga villkor kan läsas på vår butikssida

Varenr. 632307468

Visninger 41

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Fre. 17 maj 18:56

Träningsband smala 3 st

Slutpris

|

2 SEK

Auktionen er afsluttet

jag4 vandt auktionen

BraBilligt-AB

Arboga, Sverige

4.8

Virksomhed

Topsælger

19 311 anmeldelser

Mere fra sælgeren

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?