Beskrivelse

Oversat af

Helt nya skor från Kavat i storlek 32. Innermått 20,5 cm.
Hann aldrig användas…

Sneakers Koppom från Kavat är en basketkänga till härlig lek utomhus. Tillverkad i äkta skinn med utvändigt skalmaterial som är fukt- och smutsavstötande samtidigt som det andas. Försedd med skrapskydd på tån vilket gör dem extra slittåliga. Dragkedjan på skons insida gör den lätt att ta av och på. Förstärkt i tå och häl för bästa skydd för barnens fötter. Mjuk och stötdämpande innersula. Bra grepp i sulan. Som alla Kavats skor är de givetvis fria från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.

Skor som är tillverkade i Cross Country läder är lätta att rengöra med en fuktig trasa och mild tvål. Lädret behöver inte impregneras eller fettas in då membranet på utsidan är intakt.

Vid slitage kan du impregnera den slitna delen för att bibehålla vattentätheten och skydda skon. Skorna torkas i rumstemperatur, ta ur eventuella innersulor för att skorna ska torka fortare.

Denna produkt är miljömärkt med EU Ecolabel (SE/016/01). Samtliga komponenter i skon är testade och godkända. Genom att köpa skor märkta med EU Ecolabel bidrar du till minskad miljöpåverkan.

Ovandel: skinn
Foder: skinn
Innersula: mikrofiber
Yttersula: gummi

Väger 508g

Har flera auktioner ute. Samfraktar gärna!

Varenr. 632153597

Visninger 69

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Lør. 18 maj 16:20

Nya Kavat Koppom XC storlek 32 lapparna kvar

Udbudspris

|0 Bud

500 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

ArticaH

Västerås, Sverige

5.0

ArticaH

Verificeret

Topsælger

698 anmeldelser

Mere fra samme kategori

Mere fra den samme kampagne

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Mere fra samme mærke