Beskrivelse

Oversat af

Naturvitt sneakers från Pull & Bear i stl 39 innermått 25 cm i förstklassig konstläder (hittar ingen etiketter att det ska vara skinn men hög kvalitet är den) ormskinn präglade mönster i hälen, skumvaddering kant på baksidan av skon för hälseneskydd samt snörning och plös fram med loga. Hel fodrade och platt yttersula i termoplastgummi med rund tå. Använt med måtta. Kanon skick. Det finns flera skor bland mina auktioner. Samfraktas. Undvik felköp, kolla ditt eget innermått för säkerhets skull, lita inte för mycket på storlekens nr, det kan variera mellan tillverkare och länder. Som du vet visar de flesta datorer och skärmar färger på olika sätt. På grund av ljuseffekt och bildskärmens ljusstyrka/ kontrast kan färgtonen på den faktiska föremålet vara något annorlunda. Ej avhämtning. Var snäll och respektera.
EJ TILLÅTET ATT ANVÄNDA MINA BILDER & TEXTER TILL "SÄLJA VIDARE" UTAN MITT GODKÄNANDE.

Pull & Bear
är en spansk klädd- och accessoar baserad i Narón, A Coruña, Galicien grundad 1991. Det är en del av Inditex, ägare av varumärkena Zara och Bershka. Det började som ett varumärke endast för den manliga allmänheten, men efter några år efter skapandet introducerade den en kollektion för tjejer 1998 som har motsvarat den manliga linjen i försäljning. Under 2010 introducerade varumärket en ny logotyp och bytte namn på sina europeiska butiker. I mars 2022 upphörde Pull&Bear med sin verksamhet i Ryssland till stöd" för Ukraina.

¤ Jag skickar inte separat vinnarmail. Får du inte Traderas vinnarmail kolla din spam mapp, om inte där kontakta mig.
¤ Betalning senast tre dagar efter auktionens slut.
¤ Samfrakta köp inom tre dagar. Skickar varor med billigaste frakt och debiterar endast porto/ fraktkostnad, tar inte betalt för packning el. dylikt om inget annat anges i annonsen. Jag återbetala fraktöverskott.
¤ Jag svarar gärna på frågor och ev. skickar mer bilder.

Varenr. 635 962 528

Visninger 32

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Tirs. 18 juni 20:45

" Pull & Bear " Natur vita sneakers ormskinn mönster i hälen stl 39 konstskinn?

Udbudspris

|0 Bud

79 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

Jujunin

Malmö, Sverige

5.0

Jujunin

Verificeret

Topsælger

2 352 anmeldelser

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide