Beskrivelse

Brugt
YOUTUBE-sökning:

https://www.youtube.com/results?search_query=THE+TURTLES+YOU+KNOW+WHAT+I+MEAN+WW+254+USA+7"

(Kopiera ovanstående länk, och klistra in i en webbläsare, för att göra en sökning på youtube efter en video på denna singeln. Beta-test, kommer inte att fungera på allt, men ganska många. Kontakta oss gärna med synpunkter om du tycker att denna funktionen är något du använder)

THE TURTLES - YOU KNOW WHAT I MEAN - WW 254 - USA - 7"

Other Tracks: Rugs Of Woods And Flowers
Label: White Whale
Catalogue Nr: WW 254
Country: USA
Year: 1967

Ovanstående information är tagen från en databas (www.45cat.com), och fel kan förekomma i pressningsland eller liknande, se bilderna för mer info.

FORMAT:VINYL 7", Singel/EP
SKICK: BEGAGNAD, för gradering se bild #3 (Vi är stränga i vår gradering, har varit skivsamlare i över 50 år)

Dessa skivor kommer från Christers privata samling, där vi kommer att lägga ut efterhand, så söker du något speciellt, håll ögonen öppna!

Kvalitetsgaranti

Alla våra skivor har en kvalitetsgaranti, att den går att spela som vanligt. Det omfattar inte skador på omslag som syns på bilden (Omslag kan ha seam split, stickers eller cut-out, utan att det räknas som en defekt för kvalitetsgaratin.), eller knaster på skivor, då det är beroende på pressningen i sig. Hackar den däremot, så är det en garantifråga.

Samfrakt

Vi samfraktar allt som säljs inom samma dygn, skickas spårbart och försäkrat med Schenker.Detta är det enda fraktalternativ vi erbjuder, förutom avhämtning i butiken.Om paketet blir skadat i frakten, ska det dokumenteras vid uthämtningen hos ombudet, förpackningen ska sparas och fotograferas för att bifogas skadeanmälan, även om det ser oskadat ut.

Betalning

Betalning sker på Traderas sida, under ”Mina köp”, där det finns flera olika betalningsmetoder att välja på. Betalning ska INTE ske direkt till oss. Betalningen ska vara gjord inom 3 dagar från första köpet, kan man inte betala förrän vid löning, så hör man av sig först, eller väntar med att köpa tills man kan betala. Vid betalning ska man inte begära samfrakt, det är redan korrekt angivet, oavsett mängden objekt som köps. Begär man samfrakt så går det inte att betala förrän vi har angivit samma pris igen manuellt…

Frågor?

Skicka ett meddelande genom Traderas meddelande-tjänst om du har en fråga som vi inte har besvarat här ovanför.

Med reservation för slutförsäljning/felinventering

Kvalitetsgaranti

Alla våra skivor har en kvalitetsgaranti, att den går att spela som vanligt.
Det omfattar inte skador på omslag som syns på bilden, eller knaster på skivor, då det är beroende på pressningen i sig. Hackar den däremot, så är det en garantifråga.

Samfrakt

Vi samfraktar allt som säljs inom 3 dagar, kostnad 65:-, skickas spårbart och försäkrat med Schenker.
Detta är det enda fraktalternativ vi erbjuder, förutom avhämtning i butiken.
Om paketet blir skadat i frakten, ska det dokumenteras vid uthämtningen hos ombudet, förpackningen ska sparas och fotograferas för att bifogas skadeanmälan, även om det ser oskadat ut.

Betalning

Betalning sker på Traderas sida, under ”Mina köp”, där det finns flera olika betalningsmetoder att välja på. Betalning ska INTE ske direkt till oss. Betalningen ska vara gjord inom 3 dagar från första köpet, kan man inte betala förrän vid löning, så hör man av sig först, eller väntar med att köpa tills man kan betala. Vid betalning ska man inte begära samfrakt, det är redan korrekt angivet med 65:- i frakt, oavsett mängden objekt som köps. Begär man samfrakt så går det inte att betala förrän vi har angivit samma pris igen manuellt…

Frågor?Skicka ett meddelande genom Traderas meddelande-tjänst om du har en fråga som vi inte har besvarat här ovanför.

Med reservation för slutförsäljning/felinventering

Billedsøgning

Den smarte måde at finde lignende varer på

Andre har også set på