Beskrivelse

Oversat af

LOLLIPOPS - DO YOU KNOW (HOW MUCH I LOVE YOU)

YOUTUBE-sökning:

https://www.youtube.com/results?search_query=LOLLIPOPS+DO+YOU+KNOW+(HOW+MUCH+I+LOVE+YOU)

(Kopiera ovanstående länk, och klistra in i en webbläsare, för att göra en sökning på youtube efter en video på denna singeln. Beta-test, kommer inte att fungera på allt, men ganska många. Kontakta oss gärna med synpunkter om du tycker att denna funktionen är något du använder)

FORMAT: 7"-skiva
SKICK: Begagnad, Se bild 3 för Gradering

Kvalitetsgaranti

Alla våra skivor har en kvalitetsgaranti, att den går att spela som vanligt. Det omfattar inte skador på omslag som syns på bilden, eller knaster på skivor, då det är beroende på pressningen i sig. Hackar den däremot, så är det en garantifråga.

Samfrakt

Vi samfraktar allt som säljs inom samma dygn, skickas spårbart och försäkrat med Schenker. Detta är det enda fraktalternativ vi erbjuder, förutom avhämtning i butiken. Om paketet blir skadat i frakten, ska det dokumenteras vid uthämtningen hos ombudet, förpackningen ska sparas och fotograferas för att bifogas skadeanmälan, även om det ser oskadat ut.

Betalning

Betalning sker på Traderas sida, under ”Mina köp”, där det finns flera olika betalningsmetoder att välja på. Betalning ska INTE ske direkt till oss. Betalningen ska vara gjord inom 3 dagar från första köpet, kan man inte betala förrän vid löning, så hör man av sig först, eller väntar med att köpa tills man kan betala. Vid betalning ska man inte begära samfrakt, det är redan korrekt angivet, oavsett mängden objekt som köps. Begär man samfrakt så går det inte att betala förrän vi har angivit samma pris igen manuellt…

Frågor?

Skicka ett meddelande genom Traderas meddelande-tjänst om du har en fråga som vi inte har besvarat här ovanför.

Med reservation för slutförsäljning/felinventering

Varenr. 547869623

Visninger 350

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

LOLLIPOPS - DO YOU KNOW (HOW MUCH I LOVE YOU)

Pris

60 SEK

backbeat

Helsingborg, Sverige

5.0

backbeat

Virksomhed

Topsælger

10 351 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?