Beskrivelse

Oversat af

Singeln Dom Andra av Kent.

Ospelat och i princip orört exemplar. Den här köptes när skivan släpptes och har sedan legat orörd. Trots det har den visst slitage. Svag ringwear och mindre vikskada på höger sida fram (som går igenom vänster bak). Slitaget syns tydligast på baksidan. Lite klister kvar på framsidan av något som måste ha suttit där. Skivan i sig är ospelad, men har också några mindre repor och lättare fettmärken/smuts. Se bilder.

Men summerat, i riktigt fin kvalitet. Har verkligen försökt beskriva de små defekterna som finns. Framsidan i stort sett nyskick, förutom ovannämnda klistret och den lilla vikskadan.

Allmän information:

Jag säljer nu delar av min musiksamling. Böcker, en hel del ovanliga kassetter och CD-skivor. Främst av R.E.M. men också andra ovanligheter av t.ex. Kent. Så kolla in övriga auktioner!

Jag samfraktar alltid, den mest förmånliga frakten räknas ut efter vunnen auktion. Jag skickar välemballerat så fort jag kan efter inkommen betalning, oftast inom en dag eller två. Det kan dock dröja någon dag till om jag har mycket att packa.

Varenr. 631905355

Visninger 144

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Ons. 15 maj 20:40

Kent - Dom Andra - Ospelad!

Slutpris

|

1 SEK

Auktionen er afsluttet

track172009 vandt auktionen

magnus_t

Farsta, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

617 anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?