Beskrivelse

Oversat af

Pro Evolution Soccer 5 (PES 5) är en av de mest älskade och hyllade fotbollssimuleringsspelen någonsin. Denna begagnade version till Xbox erbjuder spelare möjligheten att dyka in i den spännande och autentiska världen av fotboll till ett överkomligt pris.

I PES 5 får spelaren chansen att uppleva den perfekta kombinationen av realism och gameplay när de tar kontroll över sina favoritlag och tävlar mot andra fotbollsklubbar. Spelet erbjuder en djupgående karriärläge, flera spellägen och möjligheten att anpassa taktiken för att passa spelarens stil.

Denna begagnade disk för Xbox ger dig möjlighet att uppleva den spännande atmosfären och den intensiva actionen i PES 5 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en inbiten fotbollsfan, en casual spelare eller bara letar efter ett roligt och utmanande sportspel, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, smidiga spelkontroller och autentiska fotbollskänsla tar PES 5 spelaren med på en resa genom den spännande och adrenalinfyllda världen av fotboll. Ge dig ut på planen, gör dina bästa drag och gör dig redo att kämpa för segern med detta begagnade spel till Xbox.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Varenr. 630114780

Visninger 76

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Pro Evolution Soccer 5 (Begagnad)

Pris

49 SEK
Annoncen er afsluttet

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide