Beskrivelse

Oversat af

Dead or Alive 3 är en dynamisk och actionfylld fighting-spelupplevelse som tar spelaren med på en hisnande resa genom den spännande världen av martial arts-strider. Denna begagnade version till Xbox erbjuder spelare möjligheten att uppleva den intensiva och välpolerade kampactionen till ett överkomligt pris.

I Dead or Alive 3 kan spelaren välja mellan en rad olika karaktärer, var och en med sina egna unika stridsstilar och specialattacker, och delta i snabba och adrenalinfyllda strider mot datorstyrda motståndare eller vänner i flerspelarläge. Spelet erbjuder en mängd olika arenor att utforska och utmanande kampanjlägen att avsluta.

Denna begagnade disk för Xbox ger dig möjlighet att uppleva den spännande och dynamiska stridsactionen i Dead or Alive 3 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en hardcore fighting-spelare eller bara letar efter en rolig och utmanande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, smidiga kontroller och intensiva stridsscener tar Dead or Alive 3 spelaren med på en resa genom den adrenalinfyllda och actionpackade världen av martial arts. Ge dig ut på strid, bemästra dina färdigheter och gör dig redo att kämpa för segern med detta begagnade spel till Xbox.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Varenr. 630 114 782

Visninger 72

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Dead or Alive 3 (Begagnad)

Pris

99 SEK
Annoncen er afsluttet

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide