Beskrivelse

Oversat af

UFC 2009 Undisputed är ett explosivt fightingspel som beskriver actionintensiteten och attityden i Ultimate Fighting Championship (UFC). Med en autentisk och omfattande UFC-atmosfär, inklusive en omfattande lista över de bästa blandade kampsportsfighters i världen, kommer spelarna att skjuta fram envelopet med en kraftfull ny spelmotor och sätta sina bästa fightingdiscipliner på prov i den världsberömda Octagon. Ta ditt bästa UFC 2009 Undisputed är så verkligt som det bara kan bli! FUNKTIONER: AUTENTISKA UFC-PERSONLIGHETER Utforska en djup lista med mer än 80 toppnamn i UFC-petitioner i alla viktklasser och gå in i Octagon omgiven av sportens populära menatorer, utropare, domare, tränare, Octagon tjejer med mera. FOTOREALISTISKA MODELLER OCH EFFEKTER Absorbera UFC-världen som den ser ut på tv med fotorealistiska fighters som andas svett och rör sig som sina verkliga motsvarigheter. Spelare kommer också att uppleva krusningseffekter över ansikten och kropparna på deras fighters från effekterna av förödande slag och sparkar. KONSTANT KONTROLL Få övertaget i matchuper med en helt ny fightingspelsmotor designad speciellt för nästa generations system. Tonvikten på innovativa lyhörda och lättspelade kontroller kommer att ge spelare oöverträffad mandat av sina fighters i Octagon. KAMPDISCIPLINER Slå ner motståndare och få inlämning med en mängd olika blandade kampsportsdiscipliner inklusive Judo Muay Thai Wrestling Kickboxning och Brazilian Jiu- Jitsu.
  • Påverka fighters karriärer genom att anpassa fysiska utseende och egenskaper, lära sig nya kamptekniker och hantera sin träningsprocess genom egenskaper som styrka och kardiovaskulär hälsa.
  • En fighterlista med mer än 80 toppnamn från alla viktdivisioner, såväl som populära kommentatorer, utropare, domare, tränare, Octagon-tjejer och mer från Ultimate Fighting-världen.
  • Fotorealistiska fighters som andas, svettas och rör sig som sina verkliga motsvarigheter. Spelare upplever också krusningseffekter över fighters ansikten och kroppar från effekterna av slag och sparkar.
  • En helt ny fightingspelmotor som betonar innovativa, lyhörda och lättspelade kontroller kommer att ge spelare oöverträffad kontroll över sina fighters i Octagon.
  • Ta ner motståndare och få underkastelsen med en mängd olika blandade kampsportsgrenar, inklusive judo, Muay Thai, brottning, kickboxning, boxning och brasiliansk jiu-jitsu.
  • SE BILD

Varenr. 595 881 967

Visninger 228

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

UFC 2009 UNDISPUTED - XBOX 360 - KOMPLETT

Pris

45 SEK

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

20 892 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide