Beskrivelse

Oversat af

Dyk in i en intensiv och explosiv krigsupplevelse med Battlefield 4 till Xbox 360. Denna begagnade version av spelet är det perfekta valet för alla fans av first-person shooters som söker spänning och action till ett förmånligt pris.

I Battlefield 4 tar spelaren rollen som en elitstridskämpe i ett globalt krigsscenario. Upplev den spännande kampanjläget där du deltar i dramatiska och realistiska strider över hela världen, från krigshärjade städer till avlägsna öar och fjärran bergskedjor.

Den begagnade versionen av Battlefield 4 till Xbox 360 erbjuder även ett omfattande flerspelarläge där spelare kan delta i enorma, flerstegsslag med upp till 64 spelare samtidigt. Anpassa din soldat och välj mellan olika klasser och vapen för att skapa din egen unika stridsstil och samarbeta med ditt lag för att erövra mål och dominera slagfältet.

Med förbättrad grafik och realistiska ljudeffekter, ger Battlefield 4 spelaren en imponerande och immersiv spelupplevelse som kastar dem rakt in i hjärtat av striden. Upplev den spänning och adrenalin som bara Battlefield-serien kan erbjuda när du kämpar för att överleva och segra på slagfältet.

Oavsett om du är en erfaren Battlefield-veteran eller ny till serien, kommer denna begagnade version av spelet till Xbox 360 att tillfredsställa dina behov av action och äventyr. Ge dig ut på en oförglömlig resa genom krigets skoningslösa värld och upplev den spänning som bara Battlefield 4 kan erbjuda.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Varenr. 628485633

Visninger 92

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Battlefield 4 (Begagnad)

Pris

49 SEK
Annoncen er afsluttet

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?