Beskrivelse

Oversat af

Ge dig in i den kriminella världen och upplev en adrenalinfylld resa genom en stad fylld av kaos och korruption med Saints Row 2 till Xbox 360. Denna begagnade version av spelet är det perfekta valet för alla fans av action och öppen värld som söker spänning och äventyr till ett överkomligt pris.

I Saints Row 2 tar spelaren rollen som en medlem av den beryktade gängen Saints, som kämpar för att återupprätta sin makt och dominans i den kriminella underjorden. Utforska en expansiv spelvärld fylld med möjligheter och faror, från gatorna i staden till de höga skyskraporna, medan du utför uppdrag, stjäl fordon och bekämpar rivaliserande gäng.

Den begagnade versionen av Saints Row 2 till Xbox 360 erbjuder en imponerande mängd vapen, fordon och anpassningsalternativ för spelaren att använda för att skapa kaos och dominans i staden. Använd din styrka, skicklighet och list för att klara av utmaningar och övervinna fiender på din väg mot toppen av den kriminella hierarkin.

Med förbättrad grafik och realistiska ljud effekter, ger Saints Row 2 spelaren en imponerande och immersiv spelupplevelse som kastar dem rakt in i hjärtat av stadens kaos och korruption. Upplev den spänning och adrenalinkickar som bara Saints Row-serien kan erbjuda när du kämpar för att bli kungen av den kriminella världen.

Oavsett om du är en erfaren Saints Row-veteran eller ny till serien, kommer denna begagnade version av spelet till Xbox 360 att tillfredsställa dina behov av action och äventyr. Ge dig ut på en oförglömlig resa genom kriminalitetens värld och upplev den spänning som bara Saints Row 2 kan erbjuda.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Varenr. 628509448

Visninger 86

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Saints Row 2 (Begagnad)

Pris

49 SEK
Annoncen er afsluttet

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?