Beskrivelse

Oversat af

Ge dig in i en värld av explosiv action och frihet med Just Cause till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en adrenalinfylld resa till en tropisk ö där kaos och äventyr väntar runt varje hörn.

I Just Cause kliver spelaren in i rollen som Rico Rodriguez, en skicklig och hängiven agent som är på uppdrag att störta en diktator och återställa friheten till den tropiska ön San Esperito. Utforska den vidsträckta övärlden, använd en mängd olika vapen och fordon och samarbeta med lokalbefolkningen för att störta regimen och återställa demokrati.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och äventyret i Just Cause till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av actionspel eller bara letar efter en spännande och öppen spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina storslagna landskap, spektakulära explosioner och möjligheten att skapa kaos på din egen väg, tar Just Cause till Xbox 360 spelaren på en resa genom en tropisk paradisö där varje handling har konsekvenser. Ge dig ut på uppdrag, utforska hemliga baser och strid mot diktaturens styrkor när du kämpar för att befria ön från tyranni.

Oavsett om du är en samlare, en actionspelsentusiast eller bara en spelare som söker en explosiv och spännande spelupplevelse, kommer Just Cause till Xbox 360 att tillföra den nödvändiga dosen av spänning och äventyr till din spelupplevelse. Ta kontroll över Rico Rodriguez och gör dig redo att skapa kaos på San Esperito med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Varenr. 629 684 522

Visninger 70

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Just Cause (Begagnad)

Pris

49 SEK
Annoncen er afsluttet

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide