Beskrivelse

Oversat af

Ge dig in i en dystopisk framtid där korruption och teknologisk överlägsenhet styr världen med Syndicate till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en spännande och actionfylld resa genom en värld där stora företag har tagit kontrollen och förändrat samhället för alltid.

I Syndicate kliver spelaren in i rollen som Miles Kilo, en agent för ett av de mäktigaste företagen i världen, Eurocorp. Utforska en futuristisk värld där människor är försedda med avancerade cybernetiska implantat och teknologiska förmågor, och utför uppdrag för att bekämpa rivaliserande företag och avslöja de mörka hemligheterna bakom den korrupta världen.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och intrigen i Syndicate till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av actionspel eller bara letar efter en djup och engagerande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina futuristiska miljöer, spännande berättelse och intensiva strider tar Syndicate till Xbox 360 spelaren på en resa genom en mörk och dystopisk framtid där varje beslut kan ha långtgående konsekvenser. Ge dig ut på uppdrag, utnyttja din cybernetiska kraft och kämpa för att överleva i en värld där teknologi är det ultimata vapnet.

Oavsett om du är en samlare, en sci-fi-entusiast eller bara en spelare som söker en spännande och unik spelupplevelse, kommer Syndicate till Xbox 360 att tillföra den nödvändiga dosen av spänning och äventyr till din spelupplevelse. Ta kontroll över Miles Kilo och gör dig redo att infiltrera och dominera i denna futuristiska värld med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Varenr. 629684529

Visninger 88

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Syndicate (Begagnad)

Pris

49 SEK
Annoncen er afsluttet

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide