Beskrivelse

Oversat af

Ta dig an den taktiska krigsföringen och upplev intensiva strider i Ghost Recon Advanced Warfighter 2 till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en verklighetstrogen och adrenalinfylld resa genom den moderna krigföringens komplexitet.

I Ghost Recon Advanced Warfighter 2 kliver spelaren in i rollen som en del av Ghost Recon-teamet, en elitstyrka specialiserad på att hantera internationella hot och konflikter. Utforska realistiska miljöer, bekämpa fiender och genomför uppdrag över hela världen för att upprätthålla freden och säkerheten.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och strategin i Ghost Recon Advanced Warfighter 2 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av taktiska shooters, militära spel eller bara letar efter en utmanande och engagerande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina realistiska grafik, imponerande ljud och taktiska spelupplägg tar Ghost Recon Advanced Warfighter 2 till Xbox 360 spelaren på en resa genom en värld där varje beslut kan påverka utgången av striden. Ge dig ut på uppdrag, samarbeta med dina kamrater och använd din expertis för att övervinna fienden.

Oavsett om du är en samlare, en militärspelsentusiast eller bara en spelare som söker en spännande och strategisk spelupplevelse, kommer Ghost Recon Advanced Warfighter 2 till Xbox 360 att tillföra den nödvändiga dosen av spänning och adrenalin till din spelupplevelse. Ta kontroll över ditt team och gör dig redo att kämpa för seger med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Varenr. 629925375

Visninger 63

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Ghost Recon 2 Advanced Warfighter (Begagnad)

Pris

49 SEK
Annoncen er afsluttet

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?