Beskrivelse

Oversat af

iMac G4 "Globe", med 17" skärm
Strömkabel, tangentbord och mus medföljer.

Modell: PowerMac6,3 (USB 2.0)
Ytterligare modellbeteckningar: M9168LL/A - M6498
Processor: PowerPC, 1,25 GHz
80 GB Hårddisk
768 MB RAM
DVD- spelare

För den som vågar skruva lite, så är det inte alltför svårt att uppgradera hårddisken med en SSD, jag har själv gjort det på flera iMac G4 av denna modell. Det som behövs är en IDE-SATA adapter, som du kan köpa för någon hundralapp.

(Fullständiga specifikationer för denna modell finns här:
https://everymac.com/systems/apple/imac/specs/imac_1.25_17_fp.html )

Datorn är ominstallerad av mig med OS X Tiger och uppdaterad till OS X Tiger 10.4.11, vilket är den högsta (officiellt) tillgängliga OS X-versionen för denna modell.

DVD-släden öppnar/stänger utan problem, har inte fått den att läsa skivor, så den behöver antagligen lite kärlek och/eller rengöring.

Datorn/tangentbord/mus funkar fint, men tänk på att det är 20+ år gammal elektronik, så garantitiden är med råge passerad.

Det som ingår är
-Dator
-Strömkabel
-Tangentbord
-Mus

Det går att komma ut på nätet med nätverkskabel, men det är ingen njutning att surfa på moderna webbsidor. (Det går även att köpa WiFi-kort, men det är egentligen inget som rekommenderas, det blir för segt). Denna dator bör man främst köpa för att den är en designklassiker, samt ifall man vill spela gamla Mac-spel för OS X

Betalning inom 3 bankdagar.

Datorn skickas inte pga tyngden, men jag är flexibel med upphämtningsdatum fall någon utanför Stockholm skulle vilja köpa, så upphämtning ske inom 3 månader efter köp.

Önskas fler bilder eller om det är något du undrar över så är det bara att skriva!

Du kan måske lide en af disse?

14 okt. 16:31
5 000 SEK0 bud
22 okt. 11:52
799 SEKKøb nu
26 okt. 21:08
1 195 SEKKøb nu

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?