Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Redemptor Dreadnoughts är gigantiska krigsmaskiner som krossar ben och splittrar skallar när de svänger genom fiendens led. Dessa stridsgoliater är högre, bredare och listigare än traditionell designs Dreadnoughts, och de drivs av hypertäta reaktorer och sofistikerade fiberbuntar. De kan accelerera från ett dunkande tramp till en slingrande, dånande gång som skakar marken och tunnlar sig genom eldhagel i strålande trots. Sådan är den mirakulösa designen av Redemptors neurala länkar att dess invånare, trots att de är begravda i sarkofagen i Dreadnoughts bröst, kan utöva kontroll med överraskande skicklighet och snabbhet.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera en Primaris Redemptor Dreadnought. Står dubbelt så högt som de redan höga Primaris Space Marines – och högre och bredare än standard Dreadnought – detta är en exceptionellt aggressiv modell som anstår dess status som ett kraftpaket på spelbordet. Den levereras med ett val av gatlingkanon eller plasmaförbränningsugn på höger arm, med en Redemptor-näve och ett tungt flamerstödvapen eller gatlingkanon till vänster, 2 bröstmonterade fragstormgranatkastare eller stormbultar och en raketskiva monterad på ryggskölden för flygförnekande.

Den tunga rustningen på bröstet – fylld med plana ytor och skarpa linjer, perfekt för att lägga till överföringar och detaljer – på Redemptor Dreadnought kan modelleras så att den svängs upp och visar sarkofagen inbäddad i den. Den äventyrlige hobbyisten kan också ta bort pinnarna från midjan, armarna och benen på modellen, vilket möjliggör ett större utbud av poseringsmöjligheter.

Primaris Redemptor Dreadnought kommer som 109 komponenter och levereras med en Citadel 90 mm rund bas och ett överföringsark.
Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 532 284 261

Visninger 2 904

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Warhammer 40 000 Space Marines Redemptor Dreadnought/ Primaris

Pris

439 SEK
Annoncen er afsluttet

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 083 anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide