Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Myphitic Blight-hauler går in i strid på en trio av ledade spårenheter och är en lätt Daemon Engine som förser Death Guard med tung eldkraft varhelst den behövs. Denna märkliga maskin liknar en Bloat-drönare som har tagits bort från sina turbiner, och har tunga vapen monterade på ryggskölden, och dess rostiga pansarplåtar kan absorbera imponerande straff – liksom dess späckexponerade köttdelar, som suger upp fruktansvärda trauman.

Myphitic Blight-hauler är en obehaglig kombination av maskin och ruttnat kött. Framifrån påminner den om något groteskt pansarfordon, med ett krökt ryggsköld med symbolen för Nurgle och 2 stora täckta banor. Där detta däremot skiljer sig från ett vanligt attackfordon är den tandade maven i botten. Bakifrån fortsätter skräcken – ett tredje spår syns, tillsammans med en massa sladdrigt kött, bundet in i maskinen med remmar och metall. Myphitic Blight-hauler är beväpnad med en multi-melta och missil launcher, som är monterade på vardera sidan av ryggskölden.

Denna plastsats kommer som 13 komponenter och levereras med en Citadel 80 mm rund bas. Regler för denna miniatyr ingår i kartongen.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 533077912

Visninger 1 036

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Warhammer 40 000 Death Guard Myphitic Blight Hauler

Pris

169 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 022 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?