Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Deathrattle Skeletons är klädda i rostiga vapen och bär de blekande resterna av en gång så stolta rustningar. De är den orubbliga kärnan i många Soulblight-vampyrers armé. De är inte bara outtröttliga, samvetslösa krigare, utan också flitiga arbetare på fälten i Deathrattle Kingdoms, styrda av Wight Kings som det lysande idealet för Nagashs entropiska nekrotopi.

Även om de inte är de största soldaterna individuellt, avancerar Deathrattle Skeletons över slagfältet i en oändlig våg av klingande ben och stål, och kompenserar för sina brister med stora antal. Till och med de som tror att de har slagit ner sina flinande, själlösa motståndare finner att Shyishs dödsmagi inte kan förnekas, och skeletten reser sig igen för ett nytt försök.

Satsen består av 170 plastkomponenter, med vilka du kan montera 20 Deathrattle-skelett i en eller två enheter. Varje grupp om 10 innehåller alternativ för att sätta ihop en fanbärare och en skelettmästare beväpnad med en muskula eller hellebard. Dessa modeller levereras med 20x Citadel 25mm runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 533079724

Visninger 1 791

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Soulblight Gravelords Deathrattle Skeletons Warhammer Age of Sigmar

Pris

389 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 022 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?