Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Citadel Color Painting Handle XL har en välbalanserad, ergonomisk bas som ligger bekvämt i handflatan, vilket gör att du kan måla längre med mindre belastning. Den massiva fjäderbelastade klämman greppar säkert baser från 50 mm hela vägen upp till 170 mm ovala baser – det är den största standardbasen du hittar i det aktuella sortimentet!

Painting Handle XL har designats sakkunnigt för att fungera med en rad modulära hobbyverktyg för att förbättra din målnings- och modelleringsupplevelse. Basen går säkert in i Citadel Color Assembly Stand för att hålla även de största modellerna säkra medan du arbetar.

De flexibla armarna från monteringsstället passar också snyggt i åtta uttag som är placerade runt kanterna på det extra stora klämman, så att du kan hålla komponenterna på plats medan du bygger modeller. Samma uttag är också dimensionerade för att rymma undermonteringshållare, så att du kan hålla dina färger konsekventa även när du målar stora, komplicerade projekt.

Miniatyrer som visas i bilder är endast för skalningsändamål och ingår inte i denna produkt.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 549848089

Visninger 670

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Citadel Painting handle XL Målarhandtag Warhammer Miniatyrer

Pris

115 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 023 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?