Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:

Destroyer Cults tycker ingenting om att offra sina fysiska former för att optimera sig själva för slakt. Lokhust Heavy Destroyers skummar för att slåss mot kroppar med avvisande släde, deras övre extremiteter bundna till gauss förstörare eller fientliga utrotare med vilka de decimerar sina fiender med förödande explosioner på långt håll.

Oavsett om du letar efter att ta dig igenom infanteriet eller enkelt knäcka din fiendes största stridsvagnar, så vill du ha en Lokhust Heavy Destroyer. Denna snabbrörliga vapenplattform passar utmärkt med andra Destroyer-enheter eller som fristående för en armé som bara behöver lite extra eldkraft.

Detta kit bygger en Lokhust Heavy Destroyer. Push-fit konstruktion betyder att du inte behöver något lim för att bygga den, och setet kommer med ditt val av huvuden och dödliga vapen. Den levereras i 33 plastkomponenter och kommer med en 60 mm rund bas.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 559786032

Visninger 1 196

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Lokhust Heavy Destroyer Necrons Warhammer 40 000

Pris

225 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 007 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?