Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Att bli befordrad från Skitarii-maniplarna till Serberys kår är en stor ära. De åker snabba fyrfotingskonstruktioner vars lemmar med rakkniv gör att de enkelt kan manövrera över den mest splittrade terrängen, medan deras ryttare är maglåsta i gyrostabiliserade positioner. Serberys Raiders är långdistansscouter och outriders. De utmärker sig i att överträffa fiendens styrkor och plocka bort oskyddade tillgångar. Avancerade okulära arrayer som implanteras i åkarnas skallar är noosfäriskt sammanlänkade med deras fästen, vilket säkerställer maximal noggrannhet, medan fint kalibrerade luktsensorer och en uppsättning känslig växelutrustning gör dem envisa och fruktade spårare.

Serberys Raiders är välutrustade för strid på alla avstånd, med galvaniska karbiner som erbjuder avståndskraft och fint utformade kavallerisabel för närstrid. Truppens alfa är också beväpnad med en hårdslående arkeorevolver. De utgör en mångsidig avantgardeenhet, som kan åka före sina medmänniskor Skitarii och till och med snipa på fiendens kommandotillgångar.

Detta kit kan alternativt användas för att bygga en enhet av Serberys Sulphurhounds istället, vilket innebär att oavsett vilken enhet du monterar, kommer du att få massor av reservdelar för att anpassa din samling.

Detta kit levereras i 103 plastkomponenter för att montera tre modeller, var och en med en Citadel 60 mm x 35 mm ovala baser. Dessutom ingår ett Adeptus Mechanicus överföringsark.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 563887541

Visninger 780

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Serberys Raiders Adeptus Mechanicus Warhammer 40 000

Pris

385 SEK
Annoncen er afsluttet

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 023 anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?