Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Trots att han för alltid har levt i sin brors skugga, är Faramir fortfarande en kapten i sin egen rätt. Faktum är att det är Faramir som befaller försvaret av Osgiliath efter sin brors avresa till Rivendell, och det var i Osgiliath där Faramir verkligen visade sin kvalitet. Soldaterna under hans befäl inkluderar Madril och Damrod – båda erfarna Rangers och veteraner från många konflikter med Orcs of Mordor. Den ene en kapten och den andre en krigare som har arbetat länge, var och en är alltid redo och villiga att ta upp sina bågar och svärd mot Saurons tjänare.

Detta kit bygger tre separata infanterihjältar för arméerna Minas Tirith – Faramir, Madril och Damrod. Var och en har sina egna styrkor, utrustade med svärd, pilbågar och rustningar – du hittar en plats för dem alla oavsett vilken storlek du spelar. De har också ett urval av valfria natursköna baser, så att du kan avbilda varje hjälte som antingen hoppar genom ett skogsområde eller tar skydd i ruinerna av Osgiliath.

Detta kit består av 23 plastkomponenter och kommer med 3 x Citadel 25 mm runda baser. Dessa miniatyrer kräver montering och levereras omålade – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 591161969

Visninger 829

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Faramir Madril Damrod Rangers of Ithilien Middle Earth Strategy Battle Game Lotr

Pris

349 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 026 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?