Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Cerberus är en sällsynt variant av det spartanska chassit som använder sitt massiva skrov för att montera en prototyp av neutronlaserprojektor, såväl som de ansenliga bågreaktorer och strålningsskärmning som behövs för att driva vapnet. Neutronlasern är dåligt förstådd av Mechanicums adepter, men är bland de mest effektiva pansarvärnsvapen som finns tillgängliga för Space Marine Legions, som kan slå igenom den starkaste plätering och kortsluta sina måls system med strålningsskurar. Den fruktansvärda avgift Cerberus tar på sin besättning betraktas av många befälhavare som en nödvändig kostnad, för denna imponerande stridsvagn kan hota även motståndare av Titan-klassen.

Denna flerdelade plastsats bygger en Legion Cerberus, en massiv tank som kan lägga avfall till de största målen. Dess bepansrade skrov domineras av det trippelpipiga neutronlaserbatteriet som ger tanken dess namn, men du hittar också massor av alternativ för hjälpvapen. Cerberus har ett par sponsmonterade vapen - ditt val av tunga bolters, tunga flamers, lascannons eller volkite culverins, som kan monteras limfritt för att justera deras placering som du vill.

Satsen innehåller också komponenter för att uppgradera Cerberus med ett tappmonterat vapen - en förödelsekastare, tung bolter, tung flamer, multi-melta eller ett kombivapen med fem konfigurationer (bolter, flamer, melta, plasma eller volkite) – samt en strålkastare, en jakt-mördarmissil och kosmetiska alternativ som dragkrokar, ikoner för lojalister och förrädare, och ett val av en rymdmarinskytt, spotter eller stängd lucka.

Detta kit består av 221 plastkomponenter och levereras med ett Legiones Astartes Vehicle Transfer Sheet som innehåller 44 valfria markeringar och ikoner för Sons of Horus och Imperial Fists Legions. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 592977028

Visninger 381

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Cerberus Heavy Tank The Horus Heresy: Legiones Astartes

Pris

799 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 037 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?