Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Vårdnadshavare är kända bland sina kamrater som rättvisa och oändligt tålmodiga väktare. När de accepterar klädnader som markerar deras station svär de bindande eder att slåss som orörliga vaktposter, en levande fästning av auramit och senor som ingen fiende någonsin kommer att bryta. Varje vaktmästares eder är personlig, skrivna av vårdnadshavaren själv efter ett helt års kontemplation i meditation på Galgtornets branta avsatser. Att bryta dessa löften skulle vara värre än döden för dessa krigare, och deras beslutsamhet att upprätthålla dem stärker deras redan formidable vilja till något av verkligt skrämmande intensitet.

Denna plastsats i flera delar innehåller de komponenter som krävs för att sammanställa en grupp på 5 vårdnadshavare. De känns lätt igen av de ceremoniella klädnader som de bär över sin auramitrustning, och de är vanligtvis fantastiska att se – som med alla Adeptus Custodes är varje yta av deras rustning helt täckt av vackra skulpterade detaljer, med ädelstenar, örnar, blixtar och filigran överallt. du ser. Var och en är beväpnad med ett val av antingen skyddsspjut eller castellansk yxa, med 5 av varje medföljer i satsen. Hjälmarna, hjälmplymerna och lårplattorna i satsen är utbytbara, vilket gör att dina Wardens kan vara unika.

Satsen kan valfritt bygga en sköldkapten, som kan välja mellan 2 bara huvuden, en unik bröstplatta, unika axelvaddar och sin egen uppsättning ceremoniella dräkter – han är beväpnad med valet av castellansk yxa och skyddsspjut, och håller en misericordia. Förutom detta kan 1 modell monteras som en Vexilus Praetor – tillsammans med standardvapenvalen bär han en fantastiskt utsmyckad Vexilla.

Detta kit kommer som 78 komponenter och levereras med 5 Citadel 40 mm runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 595700177

Visninger 1 055

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Custodian Wardens Adeptus Custodes Warhammer 40 000

Pris

399 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 034 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?