Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Magi går genom de rotkantade salarna i Wyrdhollow, djupt under den köttätande Gnarlwood-skogen. De helvetesskapande varelserna som utgör Ephilims Pandaemonium försöker utnyttja dessa mystiska energier, och endast Domitans Stormcoven av riddarliga krigsmagnader står i vägen för dem. Slåss genom de skeva grottorna för att säkra Wyrdhollows kraft för dig själv.

Det ultimata konkurrenskraftiga miniatyrspelet dyker djupare in i Gnarlwood med Warhammer Underworlds: Wyrdhollow Core Set. Den här lådan är fylld med allt du behöver för att börja spela, inklusive två kompletta krigsband, fyra kortlekar, tärningar, tokens, brädor och mer.

Warhammer Underworlds är ett däckbaserat strategispel med skärmytslingsstrider som utspelar sig i Warhammer Age of Sigmars Mortal Realms. Den är full av action, smarta kombinationer och tricks och ett snabbt spelande. Du kommer att kunna komma igång direkt med de fyra kompletta 32-korts Rivals-lekarna som ingår i lådan – en för Domitans Stormcoven, en för Ephilim's Pandaemonium och två universella Rivals-lekar för alla krigsband. Om du vill kan du till och med skräddarsy din egen kortlek med universella kort från andra Warhammer Underworlds-expansioner för nästan oändligt strategiskt djup.

Detta set innehåller:
- En komplett och kortfattad regelbok för Warhammer Underworlds – omformaterad för att göra det ännu enklare att komma igång. Wyrdhollow lägger tonvikten på Rivals däck, och erbjuder nya sätt att blanda ihop dina spel och hålla saker fräscha och balanserade. Det fängslande bakgrundsmaterialet utforskar de mystiska grottorna under Gnarlwood och de antika relikerna utspridda däri

- Det kompletta stridsbandet Ephilim's Pandaemonium. En könslös trollkarl som svurit till Tzeentch, Ephilim griper magiska föremål och besvärjelser i sina många smala lemmar, åtföljd av en mängd bisarra demonbekanta som inte liknar något som de dödliga rikena har sett tidigare. Sätt ihop ditt krigsband snabbt med fem push-fit-modeller, gjutna i blågrå för att sticka ut även när de är omålade, komplett med fighter-kort och en komplett Rivals-lek

- Hela Domitans Stormcoven krigsband. En grupp Stormcast Eternal-stridsmagiker ledda av Domitan, dessa Knights-Arcanum är var och en en distinkt och kraftfull krigare i sin egen rätt. Med tre push-fit-modeller i en levande blå färg, plus fighter-kort och en förgjord Rivals-lek, är du redo att slåss direkt.

- 2 ytterligare universella Rivals-däck, som kan användas av alla krigsband – utnyttja geomantisk kraft och skaka själva landet med Seismic Shock, och utöva magiska gifter och onda hopkok med Toxic Terrors.

- 2 dubbelsidiga spelbrädor för att representera de olycksbådande rotfyllda grottorna under Gnarlwood

- Warhammer Underworlds tokens, inklusive mål, sårmarkörer, glory points och många, många fler
.
- 11 tärningar – 5 attacktärningar, 3 försvarstärningar och 3 magiska tärningar, tillräckligt för de mest förödande slag, desperata försvar och katastrofala besvärjelser

Wyrdhollow är perfekt för att få nya spelare igång snabbare än någonsin med den strömlinjeformade regelboken och ytterligare Rivals-däck, och är perfekt för att uppdatera Warhammer Underworlds-veteraner inför den nya säsongen.

Denna låda innehåller push-fit miniatyrer, som levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?