Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Jakhals är utvalda bland de starkaste, mest vilda och blodtörstigaste anhängarna av världsätarna. Även om de bara är mänskliga, försöker dessa elitkultister efterlikna den frenetiska renheten hos sina galna mästare på alla sätt de kan, och dyker in i strid med vild övergivenhet. Varje Jakhal går till strid fastspänd med en tank med kemiska stimulanser och besmittat blod, vilket driver dem in i en ostoppbar raseri av att hacka och hugga med sina kedjevapen när de strävar efter att tjäna sina blodiga herrars gunst.

Denna flerdelade plastsats bygger 10 Jakhals – mänskliga kultister som svurit till världsätarnas tjänst. Varje modell är utrustad med parade kedjeblad och en hölstrad autopistol och bär en behållare med olycksbådande kemikalier på ryggen. En av dessa krigare är en enorm vanhedrad, större och mäktigare än sina kamrater, som istället kan beväpnas med en spetsad dödskallesmasser. Satsen innehåller komponenter för att beväpna en Jakhal med ett kedjeblad med två händer, utrusta en annan med en Jakhal-ikon på skallen och bygga en Jakhal Pack Leader med ett kusligt troféställ. Du hittar också massor av kosmetiska byggalternativ för både Jakhals och Dishonoured, inklusive en mängd utbytbara huvuden, vapen och armar för att blanda ihop saker i hela din armé.

Detta kit består av 96 plastkomponenter och levereras med en Citadel 40 mm rund bas och 10 x Citadel 28,5 mm runda baser. Dessutom ingår ett World Eaters Transfer Sheet, med 200 överföringar med Khornate-symboler, runtatueringar, åttauddiga stjärnor, dödskallar och varianter av World Eaters Legion-ikonen. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 596229512

Visninger 732

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

World Eaters Jakhals Warhammer 20 000

Pris

315 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 018 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?