Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Amatörspel av Blood Bowl spelas ofta på en mindre plan, med färre spelare. En snabb omgång Sevens är ett populärt sätt att lösa ett agg, fördriva tiden eller ta ut affärs- och romantiska rivaler med en bekväm "olycka". Även professionella lag spelar då och då en omgång sjuor för att hålla sig skarpa eller som ett välgörenhetsevenemang.

Eftersom Blood Bowl Sevens spelas med färre spelare i varje lag, är det vettigt att planen också minskas i storlek. Som sådan är vissa tonhöjder mindre än vad standardreglerna för Blood Bowl föreskriver, designade speciellt för användning när du spelar sjuspel.

Denna förenklade version av spelet är idealisk för yngre spelare, upptagna tränare eller alla som vill komma in i spelet med en grundare inlärningskurva.

Denna vändbara Blood Bowl-plan har en vanlig gräsplan på ena sidan och astrogranitplattor på baksidan. Även om storleken är reducerad är alla standardmärkningar närvarande och redovisas.

Du hittar också ett par matchande dubbelsidiga dugouts för att fullborda temat. Omdesignad för Sevens-spel har varje dugout en kortare spårning av poäng, turn och re-roll, plus reserver, knocked-out och offerboxar. Du behöver en kopia av både Blood Bowl – The Official Rules och Death Zone-tillägget för att använda denna pitch.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 596902344

Visninger 601

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Sevens Pitch: Double-sided Pitch and Dugouts for Blood Bowl Sevens

Pris

345 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 037 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?