Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En upprörande stank blåser runt Foul Blightspawn, hans korruption koagulerar själva luften. Andedräkten rasslar genom pus-slicka rör när han vevar det rostiga handtaget på sin elakartade klump, bälgen väsande och pestslam som rullar i inkubatum på hans rygg. Vissa fiender stirrar förvirrade på denna märkliga föreställning. Vissa riktar sin eld mot Blightspawn, skott som studsar från hans rustning utan att dunka ofarligt genom ruttet kött i stänk av utflöde. Men de kloka flyr för sina liv.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera en Foul Blightspawn. Han bär en enorm, olycksbådande tank på ryggen - inkubatum - full av ful och skadlig sjukdom, som han urskillningslöst sprutar med elakartad munterhet. Hans pestspruta i hans vänstra hand droppar detta vidriga hopkok utan att tänka på var det kan landa. En spricka i hans rustning visar den obehagliga omfattningen av hans modifieringar; kugghjulen och kolvarna i en elakartad churn tvingas in i hans tarmar. Hans rustning, förutom att vara täckt av röta, har massor av ikoner av Nurgle, dödskallar och rost. Det finns till och med en valfri Nurgling som greppar en spökgranat som ska läggas till basen.

Detta kit kommer som 8 komponenter och levereras med en Citadel 40 mm rund bas.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 597 072 960

Visninger 616

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Foul Blightspawn Death Guard Warhammer 40 000

Pris

209 SEK
Annoncen er afsluttet

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 094 anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide