Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Enorma, uppsvällda krigare, med pustler och pest, Putrid Blightkings är Nurgles favoriserade dödliga tjänare. Välsignade med bett av demonflugan, tränger dessa ruttnande mördare in i strid med sina toxsiner. Besatt av en chockerande vilseledande hastighet, de använder liear, mauls, yxor och slagor med en skicklighet som motsäger deras form.

Detta plastpaket med 105 delar gör fem Putrid Blightkings. Varje modell kan monteras på minst två olika sätt, med möjlighet att bygga en Blightlord, Icon Bearer och en Sonorous Tocsin. Du kan se till att var och en av dina Blightkings ser helt unika ut genom att kombinera de 21 vapenarmarna med 11 överkroppar och 17 huvudalternativ.

Inkluderar fem Citadel 40 mm runda baser.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 597421974

Visninger 702

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Putrid Blightkings Maggotkin of Nurgle Age os Sigmar

Pris

399 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 041 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?