Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Skink Starseers sitter på toppen av skinnprästadömet, prydda med astromantiska verktyg som hjälper dem att dechiffrera himlens tecken. Starseers är de mest tråkiga Seraphon-trollkarlarna efter Slann Starmasters själva, med himmelska välsignelser som gör att de kan blicka in i framtiden och påverka ödets nystan för att passa deras herrars okända mål.

Denna flerdelade plastsats bygger en Skink Starseer - en mystisk astrolog som rider på en flytande palankin. Satsen kan bygga en Starseer i två olika poser – en stående i en fjädermantel och den andra satte sig ner med klädnader som samlas runt dem. Båda varianterna har en astromans stav med ett urval av två orrery-huvuden, och satsen erbjuder ett urval av prästerliga häckor och prydnadskragar.

Palanquin innehåller också kosmetiska konstruktionsalternativ, så att du kan välja mellan två olika konstellationsskärmar och två olika inre irisar för den astrologiska ringen, såväl som en orörd sidopanel eller en vinstockad carving kopplad till ett naturskönt baselement.

Detta kit består av 47 plastkomponenter och kommer med en Citadel 50 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omonterad och omålad – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 598789129

Visninger 612

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Skink Starseer Seraphon Warhammer Age of Sigmar

Pris

378 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 025 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?