Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Ingen slåss med mer grym beslutsamhet än de mörka änglarnas stridsbröder – de hålls i vördnad av både sina allierade och fiender. Men bakom deras hängivenhet till imperiet ligger en skuggig besatthet.

Combat Patrol: Dark Angels är en armé i en låda, som innehåller alla enheter du behöver för att ställa upp dem som Vengeful Brethren i Combat Patrol-spel av Warhammer 40 000, eller helt enkelt för att utöka din befintliga samling. Det här urvalet av infanteri erbjuder en balanserad styrka, med tungt eldstöd från Hellblasters, linjebrytande närstridsspecialister i form av Bladeguard Veterans, och en solid kärna av tio Intercessors – allt ledda av en mäktig kapten klädd i Gravis Armour. Du kan ladda ner en gratis kopia av Combat Patrol-reglerna på Warhammer Community-webbplatsen.

Denna uppsättning innehåller följande flerdelade plastmodeller:
- 1x Kapten i Gravis Armor
- 3x Bladeguard Veterans
- 5x Hellblasters
- 10x intercessors
- 2x Dark Angels Primaris Upgrade-bågar, med en mängd olika axelvaddar och andra tillbehör för dina intercessors
- 3x Dark Angels Transfers Lakan

Alla modeller kommer med sina lämpliga baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 600302181

Visninger 1 859

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Combat Patrol: Dark Angels Warhammer 40 000

Pris

979 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 024 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?