Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
The Royal Beastflayers är viltskötarna och sökande jägarna i köttätande domstolarna, vilseledda andar som ser sig själva som modiga krigare som svurit att jaga fula bestar till ära för sina vampyrherrar. I verkligheten förföljer dessa förnedrade kannibaler både oskyldiga offer och äkta styggelser, draperar sig i de flådda hudarna och gnagda benen i deras olyckliga stenbrott.

Detta flerdelade plastkit bygger ett komplett krigsband av Royal Beastflayers, för användning i Warcry-spel. Leds av en avskyvärd känd som en Royal Flaymaster, strövar detta band av vilseledda och degenererade questanter omkring i Mortal Realms på jakt efter monster att döda. De mindre, lättare Ghoul Trackers spolar ut sitt stenbrott, medan skallehjälmar Gore-squires kastar sig på det försvagade bytet. Beastflayer Barons och Offal Hounds ger stöd och snabbhet, vilket gör att krigsbandet kan få ner även det mäktigaste bytet. Dessa miniatyrer kan också användas som en del av en Flesh-eater Courts-armé i spel av Warhammer Age of Sigmar, med hjälp av gratis regler som finns att ladda ner på Warhammer Community-webbplatsen.

Detta set innehåller 10 plastminiatyrer:
- 1x Royal Flaymaster
- 1x Beastflayer Baron
- 2x slaktfräshundar
- 3x Ghoul Gore-squires
- 3x Ghoul Trackers

Denna uppsättning innehåller även:
- Ett Royal Beastflayers förmågorskort, för att hjälpa dig att utföra ditt ädla uppdrag i Warcry-spel (på engelska, franska, italienska, tyska, spanska, kinesiska och japanska)
- 5x Royal Beastflayers fighter-kort, för att hänvisa till dina regler och statistik på ett ögonblick
- 2x såravdelare, för att spåra dina fighters i strid

Detta kit består av 73 plastkomponenter och kommer med 2 x Citadel 40 mm runda baser, 2 x Citadel 32 mm runda baser, 3 x Citadel 28 mm runda baser och 3 x Citadel 25 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 604557663

Visninger 852

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Warcry: Royal Beastflayers Warhammer Age of Sigmar

Pris

379 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 069 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide