Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Hierotek Circles of the Necron dynasties opererar i hemlighet genom stjärnorna, kallhjärtade kotterier av androidmördare som agerar i tjänst för tvångsmässiga Cryptek-mästare. Dessa uråldriga Necron-technovisare drivs av hänsynslös paranoia och amoralisk nyfikenhet, och ger uppdrag till sina underhuggare enligt labyrintiska planer som få utanför deras egen sort kan förstå. Hierotek-cirklarna använder sig av tjusig vetenskap och specialistkonstruktioner för att överväldiga allt motstånd och slutföra sina hemliga uppdrag med skrämmande grundlighet.

Denna flerdelade plastsats bygger en Hierotek Circle av åtta Necron-modeller – ett komplett Kill Team av beräknande mekaniska ackvisorer. Det här setet innehåller en Cryptek Technomancer för att leda sina undersåtar, en Plasmacyte Accelerator och Reanimator för att förbättra och reparera Circles fighters, och fem Necron-soldater som kan byggas som prickskytte Deathmarks eller obevekliga Immortals – satsen innehåller också komponenter för att uppgradera en Immortal till en disciplinerad Despotek enforcer, och en annan till en mystisk Apprentek-assistent.

Detta set består av 125 plastkomponenter och levereras med 1 x Citadel 50 mm rund bas, 2 x Citadel 25 mm runda baser och 5 x Citadel 32 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 605 562 286

Visninger 1 209

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Kill Team: Hierotek Circle Warhammer 40 000 10 miniatyrer

Pris

385 SEK
Annoncen er afsluttet

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 076 anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide