Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:

Biovorer är levande artilleripjäser, svullna med kopplingen av explosiva sporminor som de vårdar i sina kroppar. När en Biovore förankrar sig vid marken med kitinösa sporrar, genomgår den våldsamma spasmer som driver ut sin flyktiga avkomma i höga bågar som levande ammunition. Därifrån detonerar de gasuppblåsta sporgruvorna i en skur av benskärvor och surt regn, eller driver också slarvigt ner på slagfältet, redo att explodera närhelst bytesdjur närmar sig.

Denna flerdelade plastsats bygger en Biovore – en kännande Tyranidmortel – såväl som tre flytande sporgruvor. Biovores klumpig form stöder en symbiotisk ryggavkastare, dess sporsäck buktar ut med biologiska sprängämnen som väntar på att avfyras. Sporgruvorna kan skjutas ut på slagfältet av Biovore, eller helt enkelt regna ner från himlen. Satsen erbjuder flera alternativa benställningar och baselement för Biovore, såväl som tre distinkta design av Spore Mine, så att du kan bibehålla variationen i din kull när du bygger ett helt batteri av artilleri-djur.

Biovore i detta kit kan alternativt byggas som en Pyrovore, en eldspytande tyranidvarelse.

Detta kit består av 37 plastkomponenter och kommer med en Citadel 80 mm rund bas och 3 x Citadel 25 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 608241344

Visninger 662

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Biovore Tyranids Warhammer 40 000

Pris

325 SEK
Annoncen er afsluttet

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 048 anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?