Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Kroot Farstalkers är erfarna upptäcktsresande och kunniga legosoldater som strövar runt i galaxen på jakt efter exotiska byten och plundring. Farstalker Kinbands agerar som scouter för vandrande Kroot Warsphere-skepp, som söker nya arbetsgivare och lönsamma krigszoner under befäl av en skicklig Kill-broker – lika delar listig förhandlare och ivrig taktiker. Beväpnade med robusta jaktvapen och märkliga utomjordiska vapen – tagna som byte och betalningar – förföljer dessa smygande genjägare slagfältet och ger sig ut i dödliga bakhåll för att få in en värdig belöning.

Denna flerdelade plastsats bygger ett Farstalker Kinband av 10 veteran Kroot legosoldater, tillsammans med två vilda Kroot Hounds. Dessa miniatyrer kan användas som Farstalker Kinband-agenter i Kill Team-spel, eller ställs upp med T'au Empire-arméer i spel om Warhammer 40 000. Det här paketet med härdade legosoldater kan byggas med ett stort utbud av huvuden, vapen och tillbehör – inklusive bisarra utomjordiska vapen som Dvorgite skinner och Londaxi tribalest – så att du kan samla specialister som den bioniska kallblodiga, listiga Stalkern , fågeltämjande Tracker och mer.

Detta set består av 142 plastkomponenter och levereras med 10 x Citadel 28,5 mm runda baser, 1 x Citadel 28 mm runda baser och 1 x Citadel 32 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Regler för att använda Kroot Farstalkers i spel med Warhammer 40 000 är tillgängliga som en gratis nedladdning på Warhammer Community-webbplatsen.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 608 261 546

Visninger 853

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Kill Team: Farstalker Kinband Warhammer 40 000 10 miniatyrer

Pris

385 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 075 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide