Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Den exakta identiteten på ägaren till Doom Lords är okänd - han kallas vanligtvis "The Overfiend". När han etablerade sitt lag slog Overfiend inga hörn. Han anställde de bästa tränarna pengar man kunde köpa och utrustade honom med de bästa assistenterna, ingick många mörka pakter med olika demoniska enheter och letade länge och hårt efter de bästa spelarna som kunde tvingas att ansluta sig till honom. De som vägrade fick snart veta att Overfiend har en mycket bokstavlig tolkning av termen "headhunting"...

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som behövs för att sätta ihop The Doom Lords, ett Chaos Chosen Blood Bowl-team. Teamet består av 4 Chaos Blockers och 8 Beastmen – varje Beastmans huvud är utbytbart, vilket innebär att ditt team kan representera en unik uppsättning av hornade aberrationer! Blockers huvuden är också utbytbara sinsemellan.

Det finns en mängd extrafunktioner i satsen – 2 varvmarkörer, 2 dubbelsidiga poängmynt i form av kaosstjärnor och 6 bollar – 2 vardera av en flammande boll, en dödskalleboll och en annan dödskalleboll, dessa saknar pinnar. Levereras med 12 stycken 32 mm Blood Bowl-baser, en 1 000 000 GP-lista och ett Chaos-överföringsark.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 609763294

Visninger 169

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Chaos Chosen Team: The Doom Lords

Pris

325 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 050 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Mere til dig