Beskrivelse

Oversat af

Ny färg direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Ardboy Big Bosses är veteranen Ironjawz med ett öga för slagfältet och tillräckligt med bråkande närvaro för att slå sina pojkar i linje. Bara de tuffaste av Ardboys överlever tillräckligt länge för att bli en stor boss – dessa formidabla krigare kan förvandla en bullrig orruk-hord till en disciplinerad mördarmaskin som avancerar i ett sken av formation innan de kraschar in i fienden som en pansarnäve.

Detta flerdelade plastpaket bygger en Ardboy Big Boss, en hårdhänt befälhavare för Ironjawz-klanerna. Den här gigantiska orruk är beväpnad med en boss-hacka-polarm och taggig choppa – desto bättre för att slå och slakta alla fiender som testar hans makt. Hans tunga rustning och skräckinjagande nosparti passar perfekt med Ardboys som han leder till strid, och hans ryggmonterade ikon hjälper honom att sticka ut från leden ännu mer.

Detta kit består av åtta plastkomponenter och kommer med en Citadel 40 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Regler för att använda denna miniatyr i dina Warhammer-spel Age of Sigmar är tillgängliga som en gratis nedladdning på Warhammer Community-webbplatsen.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 611901510

Visninger 446

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Ardboy Big Boss Warclans Warhammer Age of Sigmar

Pris

245 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 016 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?